83 yaşında baba olan Al Pacino terk edildi!

TAKİP ET

Ünlü oyuncu Al Pacino, 83 yaşında baba olmanın gururunu yaşarken, 29 yaşındaki eşi Noor Alfallah ile mahkemeye başvurarak ayrılma kararı aldı. Alfallah, çiftin çocuğu Roman'ın tam vesayetini talep ederek, bu yolla nafaka almaya çalıştığı iddia ediliyor.

Dünya çapında ün kazanmış oyuncu 83 yaşındaki Al Pacino ve 29 yaşındaki eşi Noor Alfallah, ayrılma kararı aldılar. Bu çalkantılı haber, çiftin sadece 3 ay önce bir çocuk sahibi olmaları nedeniyle büyük bir sürpriz yarattı.

ABD ve İngiliz medyasında yer alan raporlara göre, çiftin oğulları Roman'ın doğumunun 6 Haziran tarihinde Los Angeles'ta gerçekleştiği hatırlatılırken, Alfallah'ın çocuğun vesayetini almayı amaçlayarak nafaka talep ettiği belirtiliyor. Mahkemeye sunulan belgelerde, Alfallah ve Pacino'nun imzalarının bu belgenin doğumdan 6 gün sonra attığına dair bilgilere de yer veriliyor.

Daha önceki üç ilişkisinden toplamda dört çocuğu olan Pacino, şu an için konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmış değil. Pacino ile Noor Alfallah, Nisan ayında 2020 yılında birlikte olmaya başlamışlardı.