Beyazıt Öztürk evinde güzel mankenle fena yakalandı! İşte bomba detaylar

TAKİP ET

Ekranların ünlü şovmeni Beyazıt Öztürk, Beşiktaş'ın meşhur semti Bebek'teki muhteşem boğaz manzaralı evinde genç bir kadınla fena yakalandı.

Kanal D ekranlarında yaptığı Beyaz Show programı programa bağlanan bir öğretmenin söyledikleriyle biten Beyazıt Öztürk, artık show yapmasa da aşk hayatından hiç hız kesmedi.

AZERİ GÜZELLE AŞK YAŞIYOR İDDİASI


Beyazıt Öztürk'ün şimdiye kadar evlenmemiş olması hayranlarının "acaba kiminle evlenecek?" soruları sormasına neden oluyor. Beyaz, ekran önünde geçirdiği 25 yılda kuşkusuz gerek ünlüler dünyasından gerek no-name isimlerle birçok aşka imza attı. Magazin kulislerinden gelen son bilgilere göre; Beyaz Azeri asıllı bir güzelle aşk yaşıyor.

GENÇ KIZIN PAYLAŞIMLARI AŞKI ELE VERDİ


Beyazıt Öztürk'le aşk yaşadığı öğrenilen Lavin Ay isimli genç kızın ünlü şovmenin evinden yaptığı paylaşımlar gizli aşkı ortaya çıkardı. Hiç kimseye yakalanmamak için olağanüstü tedbirler alan Beyaz'ın gizli aşkının ifşa olmasından sonra ne tepki vereceği merak ediliyor.

BEYAZ'IN AŞK YAŞADIĞI LAVİN AY KİMDİR?

Beyazıt Öztürk'le aşk yaşadığı ortaya çıkan Lavin Ay, 24 yaşında bir esmer güzeli. Moda ve güzellik sektöründe faaliyet gösteriyor. Azeri olmasına rağmen düzgün bir Türkçe ile konuşan Lavin Ay'ın iki yıldır Türkiye'de diksiyon dersleri aldığı öğrenildi. Kimbilir Beyaz bu kızın elinden tutup kariyer basamaklarında yükselmesini sağlar ya da aşkını resmiyete döküp evlenir. Bakalım onu da zaman gösterecek.