Cemal Enginyurt'tan Şebnem Bursalı hakkında şok eden iddia! Istakoz ne ki bilekliği dudak uçuklattı

TAKİP ET

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt Monaco yat limanında ıstakoz yemesi ile gündem olan AKP'li Şebnem Bursalı hakkında tartışma yaratacak iddialar ortaya attı.

Çok sert bir şekilde konuşan Enginyurt, “Recep Tayyip Erdoğan adaletli olsa, adaleti olsa ıstakoz da yat kulübünde fotoğraf veren o vekili, Maldivlerden fotoğraf veren vekilini. En azından grup toplantısında insani anlamda iki laf eder, iki söz söylerdi. Bakıyorsunuz, tek laf etmiyor. Ama emekliye gelince, ne yapalım, enflasyon karşısında paraları eridi diyor.

Enflasyon karşısında emekliye verilen para eriyor da bu Şebnem Bursalı'ya verilen milletvekili maaşı niye erimiyor, ya niye devam ediyor? Diye soran Enginyurt,  Bu Monaco yat kulübünde ve bir de utanmadan açıklama yapıyor. Diyor ki, benim ıstakoz yememle uğraşana kadar diyor. Antalya'daki teleferiği niye gündemden düşürmeye çalışıyorsunuz?

Yazık, yazık Şebnem Bursalı. Antalya'da bir vatandaşımız bir kazada hayatını kaybetti. Allah mekânını cennet etsin. Yani bayramda 70'in üzerinde insan öldü, arabalar mı suçlu, araba firması mı suçlu? Orada da bir kaza oldu ve kazanın neticesinde de bir adaletsizlik ve hukuksuzluk da yaptılar. Üstelik ne yaptılar? Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz onarım ve bakımını yapmış olmasına rağmen siyasi olarak tutuklayıp bir adaletsizlik daha yaptılar.

Şimdi bu Şebnem Bursalı ıstakozun hesabını vermiyor. Kolundaki bilekliğin 6.000 Euro olan bilekliğin hesabını vermiyor. Şebnem Bursalı'nın maaşı erimiyor, hiç kimse Şebnem Bursalı'yı sormuyor. Şebnem Bursalı hangi vergi dehası hangi ticaretle bu 6.000 Euroluk bilekliği koluna aldın, o Monaco'da yat kulübüne 2000-2500 kişinin çok büyük aidatlar ödeyerek üye oldu o kulübe nasıl gittin?" dedi.