Deniz Zeyrek aşağılıkça diyerek sinir krizi geçirdi! "Haddini bilsin o adam"

TAKİP ET

Gazeteci Deniz Zeyrek canlı yayında sinir krizi geçirdi.  AKP'ye sahte demokratlar bunlar, 31 marttan asla ders almamışlar diye seslenen Zeyrek, 'gazetecilere aşağılıkça ifadeler kullandılar. Toz muamelesi yaptılar. Gazetecileri süpürün emrini kim vermişse aşağılık bir iş yapmıştır. Ahmakça bir iş yapmıştır. Gazeteciyi süpürün ne demek ya… Haddini bilsin o adam' dedi.

Utanç verici bir tablo ile karşı karşıyayız çıkışı yapan Zeyrek, 12 Eylül askeri cuntasının faşizm günlerinin bir kopyası gibi 1 Mayıs görüntüleri. Bu görüntü ile “başınızı kaldırırsanız ezerim” diyorlar.  Seni ben 17 bin TL’ye mahkum ettim, seni ben 10 bin TL emekli maaşına mahkum ettim. Başını kaldırırsam ezerim bu kadar net, verilen mesaj budur.

Zeyrek konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Sokaklar kapanmış, İstanbul kapanmış… İktidar mensupları bugünkü İstanbul görüntülerini izlesinler ve ne kadar sahte demokrat olduklarını görsünler. Böyle demokrasi falan olmaz.

Dua etsinler Türkiye’de işçi sınıfı bilinçli değil. İşçi sınıfı 1 Mayıs Bayramına yeterince sahip çıkmıyor. Dua etsinler sendikalar işçi sınıfından kopmuş vaziyetteler. Oraya 1 milyon iki milyon kişi yığabilecek sendikal örgütlenmeler olsa o polislerle de durduramazsınız. Bayramına sahip çıkan bir işçi sınıfı yok. 

ALİ YERLİKAYA SOYLU KARŞILAŞTIRMASI

Ali Yerlikaya göreve başladığında iki Atatürk dedi diye bütün sosyal demokratlar başına çıkardı “demokrat içişleri bakanı “diye. Bugün Süleyman Soylu’dan daha geri noktaya düştü. Süleyman Soylu bu kadarını yapmadı. Bugün yaptıkları başka bir şey… Bu en son darbe günlerinde görünen manzaraya imza attı.

"BU EMRİ KİM VERDİYSE AŞAĞILIKÇA"

“Gazetecileri süpürün” emrini kim vermişse aşağılık bir iş yapmış. Ahmakça bir iş yapmış. Gazeteciyi süpürün ne demek ya… Haddini bilsin o adam. Ondan sonra geliyorlar 3600 hakkımızı savunun dile getirin ekranlarda diyorlar. Daha öncede Çağlayan adliyesinde aynı ifadeyi duydum. Çevik Kuvvetin terminolojisinde gazetecileri süpürün diye bir ifade var. Yazıklar olsun size, utanın. 12 saat en zor koşullarda çalışıyorsunuz hakkınızı hukukunuzu biz savunuyoruz. O gariban polis memurlarına gazetecileri süpürün talimatını kim veriyor? Toz muyuz biz? Neyi süpürüyorsun. Yazıklar olsun size… Nereye gitsek cop yiyoruz. Bu cop hepimize vuruluyor.”