Ezgi Mola'dan kuaföre büyük isyan!

TAKİP ET

Oyuncu Ezgi Mola, doğum yapmaya gün sayarken sosyal medya üzerinden bir isyan mesajı yayınladı. Mola, yaz aylarını işletmesinin de bulunduğu İzmir Alaçatı'da geçiriyor ve bir kuaför ziyareti sonrasında yaşadığı deneyimi takipçileriyle paylaştı. Ünlü oyuncu, kuaförde saçlarına maşa yaptırmak istedi ancak sonucun memnuniyetsizlik yarattığını belirterek, "Müşteriyi de böyle göndermezsiniz ama" şeklinde bir sitemde bulundu.

Ezgi Mola, kuaföre saçlarını yaptırmak için gittiğini ve bu deneyimin kendisini çileden çıkardığını paylaştı. Hamile olan ve erkek bebek bekleyen ünlü oyuncu, paylaşımında "Hadi cinnet geçirelim biraz" ifadelerini kullandı.

Saçlarının sonucundan memnun olmadığını, ancak kuaförün "güzel oldu" diyerek kendisini gönderdiğini belirten Mola, bu duruma isyan etti. Paylaşımında oldukça sinirli olduğu gözlenen oyuncu, izleyenleri güldürdü.

Ezgi Mola, işletmeci Mustafa Aksakallı ile geçtiğimiz aylarda evlenmiş ve bir erkek bebek beklediğini açıklamıştı. Mola, "Masumlar Apartmanı" dizisindeki Safiye rolüyle büyük bir çıkış yapmış ve daha sonra Cem Yılmaz'ın Netflix'te yayınlanan "Erşan Kuneri" isimli dizisinde rol almıştı.