Gürsel Erol'den Nagehan Alçı'ya tokat gibi sözler

TAKİP ET

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol ile Habertürk yazarı Nagehan Alçı arasında canlı yayında tartışma çıktı. Didem Arslan Yılmaz'ın sunduğu Türkiye'nin Nabzı programında Alçı'nın CHP'ye yönelik sözleri Erol'u çileden çıkardı.

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol ile Habertürk yazarı Nagehan Alçı arasında canlı yayında tartışma çıktı. Didem Arslan Yılmaz’ın sunduğu Türkiye’nin Nabzı programında Alçı’nın CHP’ye yönelik sözleri Erol’u çileden çıkardı.
 
Nagehan Alçı’nın, 17/25 Aralık sonrası için CHP’yi hedef alan ifadeleri ve FETÖ’cülükle itham etmesi bardağı taşırdı. CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Alçı’nın bu açıklamalarına çok sert cevap verdi.

Alçı’nın FETÖ’yü, FETÖ firarisi eski savcı Zekeriya Öz’ü metheden yazılarını ve açıklamalarını hatırlatan Erol, "Bu ülkeyi bu hale getirdiniz. Günün konjoktürüne göre kaleminizi kullandınız. O insanların ölümlerini seyrettiniz” şeklinde konuştu.

O İNSANLARIN ÖLÜMLERİNİ SEYRETTİNİZ

Darbecileri TV ekranlarında metheden CHP’li vekiller miydi diye soran Erol, “TSK çökertildi o zaman FETÖ’yü methedenler methiye yazanlar… Bu kadar basit mi? O gün Zekeriya Öz’ün heykeli dikilmeli diyenler bugün bunları konuşamaz. O Darbecileri televizyonlarda mehteden CHP’li vekiller miydi? Bu ülkeyi bu hale getirdiniz. Günün konjoktürüne göre kaleminizi kullandınız. O insanların ölümlerini seyrettiniz. Bunun bedelini kim ödeyecek. O gün kalemini satanlar, o gün savcıları methedenler ödeyecek. O aşağılık FETÖ terör örgütü genç beyinleri kirletti. Dün öyle, bugün böyle zeytin yağı gibi üste çık” dedi.