Hadise'nin elbisesinin fiyatı dudak uçuklattı

TAKİP ET

Ünlü şarkıcı Hadise, hem özel hayatıyla hem de müziğiyle sık sık gündeme gelmeye devam ediyor. Son birkaç haftada tatil yapmaya çıkan Hadise, tatil pozlarıyla bir kez daha dikkatleri üzerine çekti. Ancak bu kez, Hadise'nin tatilde giydiği elbisenin fiyatı konuşulmaya başlandı.

Ünlü şarkıcı Hadise ve iş insanı Mehmet Dinçerler, 30 Nisan 2022'de Çırağan Sarayı'nda aile arasında sessiz sedasız bir nikah töreniyle evlendiler. Ancak, bu kısa süren aşk, 30 Eylül'de Beykoz Adliyesi'nde görülen tek celsede boşanma ile sona erdi.

Hadise, boşanma haberini Instagram hesabından şu açıklamayla duyurdu: "Anlaşarak sonlandıramadığımız için boşanma davası açtığımı sizlerle paylaşmak isterim. Mehmet'e hayatında mutluluklar diliyorum. Bu süreçte yanımda olan herkese teşekkür ederim." Son dönemde sahne şovları ve iddialı sahne kıyafetleriyle dikkat çeken ünlü şarkıcı Hadise, şimdi de tatil pozlarıyla gündemde.

Hadise, pembe renkte uzun bir elbise tercih ederek kameralar karşısına geçti. Ancak bu tatil tarzının bir bedeli vardı, ve elbisesinin fiyatı dudak uçuklattı. Ünlü şarkıcının tercih ettiği sünger bob baskılı elbisenin 2955 dolar, yani yaklaşık olarak 79.473,84 Türk Lirası olduğu ortaya çıktı.

Aşk hayatında inişli çıkışlı bir dönem geçiren Hadise, eski evliliğiyle tekrar gündeme gelmişti. Ancak barışma haberleri hakkında yapılan açıklamalara göre, bu ilişkinin yeniden başlaması pek olası görünmüyor. Magazin dünyasında sıkça konuşulan bu ayrılığın ardından Hadise ve Mehmet Dinçerler'in ilişkisinin nasıl gelişeceği merakla bekleniyor.