Hadise'nin klibinde oynayan gizemli kişinin kim olduğu öğrenildi!

TAKİP ET

Müzik kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da sıkça konuşulan Hadise, sosyal medya hesabından paylaştığı arkası dönük bir erkekle verdiği pozla merak uyandırdı. Bu erkeğin kim olduğu sonunda açıklandı.

Hadise ile Mehmet Dinçlerler, 30 Nisan 2022'de Çırağan Sarayı'nda aile arasında gerçekleşen bir törenle evlenmişlerdi. Ancak bu mutlulukları sadece beş ay sürmüş, çift anlaşmalı olarak tek celsede boşanmıştı.

Boşanmanın ardından müzik kariyerine odaklanan Hadise, çıkardığı şarkılarla sık sık adından söz ettirmişti. Rapçi Murda ile yaptığı düetlerle dikkat çeken popçu, son olarak bir karede kalp emojisi ile "Kalamam senden sonra buralarda" mesajını paylaştı.

Bu paylaşımıyla Hadise, takipçilerinden 220 bin beğeni ve çok sayıda yorum aldı. Ayrıca, 29 Eylül Cuma günü yayınlayacağı 'Sevmiyo' şarkısı için kamera karşısına geçti ve bu şarkının merakla beklenen video klibinde partnerinin kim olduğu da açıklandı.

Pop Bizde adlı haber kaynağının aktardığı bilgilere göre, ünlü şarkıcının sosyal medya hesabından arkası dönük halde görünen gizemli erkeğin kim olduğu nihayet açıklandı. Bu kişinin Emre Bulut adlı bir oyuncu olduğu belirlendi.