Kaan Urgancıoğlu kiracısı olduğu evi başkasına kiralığı iddiaları hakkında konuştu!

TAKİP ET

Kaan Urgancıoğlu, kiracısı olduğu evi başkasına fahiş fiyata kiraladığı iddialarını kesin bir dille yalanladı.

Ünlü oyuncu Kaan Urgancıoğlu, son günlerde medyada dolaşan ve ev kiralama konusuyla ilgili çıkan iddiaları kesin bir dille yalanladı. Kaan Urgancıoğlu, bu tür haberlerin gerçeklikle uzaktan yakından ilgisi olmadığını ve tamamen asılsız olduğunu belirtti.

Oyuncu, evlilik sonrasında eşiyle birlikte yeni bir eve taşındığını ve kendi kiracı olduğu evi başkalarına daha yüksek bir fiyata kiralamak gibi bir durumun söz konusu olmadığını vurguladı. Ayrıca, ev sahibiyle bir davalık durumunun da olmadığını belirtti.

Kaan Urgancıoğlu, bu tür haberlerin itibarını zedelediğini ve kişisel hayatına müdahale ettiğini ifade ederek, bu konuda yasal yollara başvuracağını da ekledi. 

Instagram hesabından yazılı bir açıklama yapan başarılı oyuncu, Çeşitli mecralarda hakkımda çıkan asılsız iddialar ve yakışıksız ifadelerle bezeli "haber" olarak değerlendirilmesi mümkün olmayan yazılar gerçeği yansıtmamaktadır. Öncesinde benimle iletişime geçerek doğruluğunu teyit etme gereği dahi duyulmadan hazırlanan, kişilik haklarımı ihlal eden bu yazılara karşı hukuki yollara müracaat edeceğimi belirtir, ilgili tarafları daha sorumlu davranmaya davet ederim" dedi.