Kibariye'nin eşi Ali Küçükbalçık kimdir, ne iş yapıyor? Kibariye'nin gerçek ismi nedir?

TAKİP ET

Star Tv'de ekranlara gelen eğlence ve müzik dolu programı Kuzeyin Oğlu Volkan Konak'ın bu haftaki konuğu ünlü şarkıcı Kibariye oldu. Kibariye'nin özel hayatı ve eşine yönelik merak edilenlerin paylaşıldığı programda Kibariye'nin eşi Ali Küçükbalçık kimdir, ne iş yapıyor? merakı öne çıktı.

Star Tv'de ekranlara gelen eğlence ve müzik dolu programı Kuzeyin Oğlu Volkan Konak'ın bu haftaki konuğu ünlü şarkıcı Kibariye oldu. Kibariye’nin özel hayatı ve eşine yönelik merak edilenlerin paylaşıldığı programda Kibariye'nin eşi Ali Küçükbalçık kimdir, ne iş yapıyor? merakı öne çıktı.

KİBARİYE’NİN GERÇEK İSMİ NE, ASLEN NERELİDİR?

Asıl adı Bahriye Tokmak olan Kibariye, 10 Ağustos 1960 yılında Doğan ve Makbule Tokmak çiftinin ilk çocuğu olarak Manisa'nın Akhisar ilçesi Kapaklı köyünde doğdu. Kibariye doğduğunda annesi ile babası henüz evlenmemiş ve bu nedenle nüfus kayıtlarına doğum tarihi daha sonra 1959 olarak geçti.

İzmir’den İstanbul’a uzanan bir yaşam öyküsüne imza atan sanatçı birçok TV programına da imza atmıştır.

KİBARİYE'NİN EŞİ ALİ KÜÇÜKBALÇIK KİMDİR?

Aslen İzmirli olan Ali Küçükbalçık, 1981 yılında doğdu. 1999 yılında Kibariye ile evlendi. İş adamı olan Ali Küçükbalçık, Turizm ve bir döner marka zincirinin sahibidir.
 

kibariye in eşi ali küçükbalçık kimdir