Kısmetse Olur'da kamera önünde şiddet!

TAKİP ET

Öykü Serter'in sunuculuğunu üstlendiği Kısmetse Olur adlı YouTube kanalında yayınlanan programda, yarışmacılardan Burak'ın partneri Şeyda'nın herkesin içinde dans etmesine karşı tepkisi izleyicileri endişelendirdi. Burak, yaşanan gergin anlarda Şeyda'ya fiziksel bir müdahalede bulunarak kolunu sıktı.

Aşk yaşayan Şeyda ve Burak arasında programın bir bölümünde gerilim yaşandı. Kız arkadaşının herkesin gözü önünde dans etmesini istemeyen Burak, hızla yanına giderek Şeyda'yı sert bir şekilde kendine çekti ve ardından kolunu sıkarak kulağına bir şeyler söyledi. Bu olay karşısında Şeyda, şiddetle karşılaşmanın şaşkınlığı içindeydi ve hemen kolunu tutarak durumu arkadaşı Buse'ye aktardı.

Olayın ardından sakinleşen Burak, "Bile isteye canını yakmam. Sinirlenince tepkimi göstermem lazımdı" şeklinde açıklamalarda bulundu. Şeyda ise "Tamam" diyerek konuyu kapatmaya çalıştı.

İZLEYİCİLERDEN AĞIR TEPKİ

Ancak, yapım şirketinin bu şiddet olayına sessiz kalması ve Burak'a herhangi bir ceza uygulamaması izleyicileri öfkelendirdi. İzleyiciler, Burak'ın programdan diskalifiye edilmesi gerektiğini dile getirerek, "Kör müsünüz? Reyting varsa sorun yok değil mi?" ve "Görüntüleri izleyince kanım dondu" gibi yorumlarla tepkilerini dile getirdi.